Vloot

Rondvaart Delft beschikt over 4 rondvaartboten, 2 waterfietsen en enkele E-boats. Alle schepen zijn van het Delfts-grachtentype. Hierdoor zijn ze geschikt voor alle weersomstandigheden en kunnen ze met een volledig geopend of gesloten glazen dak varen.

Antoni van Leeuwenhoek

Een volledig elektrische fluisterboot uit 2016 met plek voor 48 personen. Vernoemd naar de beroemde Delfste microbioloog.

Willem de Zwijger

Een volledig elektrische fluisterboot uit 1997, de eerste in Nederland! Vernoemd naar de vader des vaderlands Willem van Oranje, begraven in Delft. Op deze boot is plek voor 48 passagiers. .

Hugo de Groot

Een door scheepsdiesel aangedreven schip, vernoemd naar de Delfste rechtsgeleerde die begraven is in de Nieuwe Kerk. Deze boot heeft 40 zitplaatsen.

Johannes Vermeer

Een door scheepsdiesel aangedreven schip, de oudste sloep van de vloot! Hij is vernoemd naar de beroemdste Delftenaar, de Hollandse schilder. Deze boot heeft 32 zitplaatsen.

Waterfietsen

Ga zelf op pad door de grachten van Delft met een waterfiets! Op een waterfiets mogen maximaal 4 volwassen passagiers. Met een routekaart navigeer je over het water door de stad. Te huur voor € 15,00 per uur.