Welkom bij Rondvaart Delft

De Rondvaart Delft is open! Tot 1 november varen de boten elke dag om: 11:00, 12:30, 14:00 en 15:30 uur.af. En In november vaart de boot elke dag om 14:00 uur en in het weekend wordt er weer 4 keer op de bovengenoemde tijden gevaren.
Andere tijden zijn op aanvraag zijn uiteraard ook mogelijk.

Om te reserveren kunt u bellen, mailen of direct boeken via de website.
Vanwege de coronarestricties mogen er 20 personen aan boord  in plaats van 48. Vanaf 12 personen zijn mondkapjes aan boord verplicht.

Zie de link hieronder van alle Delftsche attracties en hoe u deze veilig kunt bezoeken:
https://youtu.be/IOYmPsY3dYE 

E-mail: vaarplezier@rondvaartdelft.nl 

Telefoon:  015-2126385

Historisch Delft is het beste te ontdekken en te aanschouwen vanaf haar eeuwenoude grachtengordel. Al  ruim 50 jaar koersen de schepen van Rondvaart Delft over deze grachten. Langs elke historische bezienswaardigheid en onder de eeuwenoude boogbruggen.

Ons ervaren team van schippers en gidsen laten u Delft graag zien en vertellen enthousiast over de schilderachtige stad. De vaderlandse geschiedenis, de prachtige oude binnenstad, Delfts Blauw, Oranjestad, Johannes Vermeer, Hugo de Groot, Piet Hein en nog veel meer komt aan bod tijdens de rondvaart.

Er zijn 4 rondvaartschepen waarvan de fluisterboot “Willem de Zwijger” een van de eerste volledig elektrische rondvaartboot van Nederland is. Eind 2016 is de “Antoni van Leeuwen hoek” ,de tweede elektrische rondvaartboot in de vaart genomen. Alle schepen zijn van het Delfts- grachtentype. Hierdoor zijn ze geschikt voor alle weersomstandigheden en kunnen ze met een volledig geopend of gesloten glazen dak varen.

De boten zijn midden in het oude stadscentrum aangemeerd. Dit op korte loopafstand van alle toeristische attracties.

Tevens elektrische fluisterbootjes te huur. U kunt zelf varen door de oude binnenstad van Delft.

 

view@2x (1)